bekleding auto schoonmaken

Wiki Article

Schaam je je bijna als je in je auto stapt? Laat je auto door ons poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je ford weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na vaak buiten te zijn geweest is dat ook behoorlijk onbetwistbaar, maar geen probleem, in liefhebbende handen komt ie er als fonkelnieuw uit te zien. Voor de fraaiste resultaten zullen we de laklaag weer als nieuw maken. Ons team is altijd trots op het eindresultaat, en dat is niet zo gek, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven de grootste zorg aan je vierwieler. Wil je een paar foto's bekijken van auto's voor en na onze inspanningen? Deze vindt je op onze website.
In volle pas komen de buren naar je toe om te vragen of je een nieuwe bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare ogenblikken kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutelbos en je lak is beschadigd. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Al die schadeplekken maken de kleur ook glansloos, het is wel eens mooier geweest. Om je auto dan weer honderd procent krasvrij te verkrijgen kan je deze bij ons achterlaten om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar struiken of steentjes weer volstrekt verdwenen. Wat in 1 oogopslag opvalt is de kleur, deze is weer helder.

Is het niet geweldig al die glimmende auto's die glimmen in het stralende van de zon of onder verlichting van de straat? Dat je een promotie folder aan het doornemen bent en zoiets hebt van ik mogen hopen dat die van mij was? Met onze glascoating dienst gaat ook jouw auto er net zo uit zien, is dat niet de droom die je altijd al had gehad? Wat moet ik me bij glas-coating inbeelden? Nou het is een bijgevoegde beveiligde laag over je huidige autolak heen die voor enkele jaren goed is. Alvorens de glascoating op de vierwieler kan worden gesmeerd behoort de heilige koe een schone en gladde ondergrond te hebben om de gel op aan te kunnen brengen. Na deze nano-coating heeft regenwater en vuil geen greep meer op je laklaag, je bolide blijft helemaal droog.

Je voertuig interieur laten schoonmaken zodat deze aangenaam is om in te zitten? Leren autostoelen krijgen hun oorspronkelijke kleur terug en alles wat aan de binnenkant aanwezig is is zo schoon of als je net de autosleutel hebt gehad. Maak je behoorlijk wat kilometers dan is deze een stuk vuiler als dat de bedoeling is. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu in een vieze omgeving zitten. De stoffen stoelen komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Renault prettig geuren, alleen duurt die geur niet voor altijd. Alle andere geuren die het auto interieur rijk is halen we er uit zodat je reukorgaan volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket kopen kan, dan maken we je bedrijfswagen overal brandschoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Vanzelf sprekend kan je tevens pakketten combineren, het is net wat jij ons opdraagt. Heb je een bedrijfswagen of een boodschappenwagen? Voor ons is er geen verschil, we helpen alle mensen aan een stralend schoon voertuig. Nadat je jouw vierwieler schoon kan komen ophalen weten wij het op prijs te stellen als je ons als voorbeeld bij je oom wilt aanraden. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoek.

Ben je minder blij geworden met je Mazda omdat deze er fletch uit ziet? Laat je auto door ons poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je bmw geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons een poetsbeurt te geven. Na vaak buiten op de parkeerplaats te zijn geweest is dat ook best vanzelfsprekend, maar geen zorgen, wij geven die sublieme gloed weer terug. Voor de fraaiste resultaten zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Met krachtige producten en de meeste liefde leveren we jouw bolide weer af. Wil je vele foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze website.
Met een grote glimlach komen bekende naar je toe met de vraag of je een andere bolide hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet gespaard gebleven, je bent onderweg om wat boodschappen te doen en spontaan zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Zoveel kleine krasjes in je autolak waar je niet op zat te wachten. Het is geen gezicht en je bent juist altijd zo zuinig. Om nogmaals in een stralende heilige koe te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere steenaanslag, maar daar zijn andere tactieken voor nodig. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krassen die afkomstig zijn van je autosleutels, een paar takken of grind weer honderd procent verdwenen. Het meest opvallende is de kleur, deze is weer helder.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder verlichting van de straat? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de gelakte laag. Dit krijg je voor elkaar met nano-coating en deze dienst zit tevens in ons aanbod, dus jouw Toyota kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is glas-coating nu eigenlijk? Nou het is een aanvullende ondersteunende laag over je huidige laklaag heen die voor meerdere jaren goed is. Alvorens de glascoating op de auto kan worden gesmeerd behoort de bolide eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt de gel blijven plakken. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler rondrijdt.

Je auto interieur laten reinigen zodat deze er weer spik en span uitziet? Leren zetels krijgen hun originele kleur terug en alles wat aan de binnenzijde aanwezig is is zo schoon of als je net de sleutels hebt gehad. Waar is het interieur laten zuiveren goed voor? Na een poos Glascoating behandeling is het auto interieur lang niet zo smetteloos meer als toen het was. Als je je vriend gaat ophalen dan is het een schande als die een smerige lift krijgt. Elk hoekje en gaatje wordt door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. En weet je nog hoe goed het auto interieur rook toen je je Mercedes net nieuw had gekocht? Alle ongewenste geurtjes die het auto interieur rijk is halen we er uit zodat je neus volop je zintuigen kan gaan doen tintelen.

Ook een totaal pakket bestellen kan, dan maken we je bestelbus van binnen en buiten brandschoon. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een mogelijkheid die je bij ons kan bestellen. Natuurlijk is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, zo bepaal jij exact wat er gedaan moet worden. Wij bieden onze services aan voor alle mensen met een auto of bus. We stellen het zeer op prijs als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je zoon. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Bezoek onze site voor meer voorlichtingen.

Report this wiki page